Условия на ползване

Поръчката на продукти от този сайт се извършва след добавянето им във виртуалната количка. Молим да попълвате внимателно и коректно своите данни, за да осигурим безпроблемно изпращане на поръчаните стоки.

Потвърждение и преглед на поръчките
Потвърждение за направената поръчка и промените в статуса й получавате по имейл. Поръчките си може да преглеждате и като влезете в своя профил в сайта. Нямате възможност да редактирате през регистрацията си вече направени поръчки, но можете да се свържете с нас на имейл chudo.narodnobile@gmail.com, ако имате въпроси или желаете да замените продукт(и) от поръчката си. В случай, че тя още не е изпратена, желаните корекции ще бъдат отразени. При некоректно попълнени форми за контакт поръчките може да бъдат забавени.

Плащане на поръчките
Заплащането на поръчаните продукти се извършва по няколко начина, които избирате в процеса на самата поръчка през сайта, а именно :

  1. с наложен платеж при доставка на продуктите в офис на Еконт или на личен адрес

Доставка
Получателят заплаща стойността на доставката, както следва:

  1. Доставка до офис на Еконт на цена 5 лв.
  2. Доставка до Ваш адрес на цена 7 лв.

Възможно е да се получат отклонения в цената на доставката в рамките до 0,50 лв. Пратките пристигат при вас най-късно до 3 работни дни от датата на заявката ви в сайта. Препоръчваме за доставка да използвате офисите на куриерите, защото доставката до тях е бърза, сигурна, удобна и на по-ниски цени.

Важно! В случай, че посочите като метод на доставка офис на куриер, но не го изпишете изрично, пратката Ви ще се изпрати до най-близкият офис, който електронната система изчислява.  

Всички офиси на Еконт ще откриете ТУК.

Връщане и замяна
Връщане и замяна на продуктите са възможни в регламентирания законово срок при следните условия:
– върнатите продукти да са в оригиналната си опаковка;
– разноските по връщането на продуктите са за сметка на клиента.
При възникнал проблем, можете да се свържете с нас на имейл chudo.narodnobile@gmail.com

Защита на личните данни
Данните за физически и юридически лица, предоставени по време на регистрацията и съдържащи се в потребителския профил, се използват само от този сайт и няма да бъдат предоставяни на трети страни с рекламна цел. Подробности ще откриете и в страницата за политика на поверителност.

Shopping Cart
0